Gezond & Duurzaam Wonen

Gezond Wonen
Uit onderzoek blijkt dat de luchtkwaliteit in woningen soms tweemaal zo ongezond is als de buitenlucht. Een slecht binnenklimaat wordt steeds vaker genoemd als oorzaak van allerlei gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten. allergieën en aandoeningen aan de longen (astma). Of zaken waar we steeds meer aan worden blootgesteld zoals fijnstof. Aangezien we tegenwoordig meer dan 90% van de tijd binnen verblijven is het belangrijk om daar eens bij stil te staan. Denk echter ook aan materialen die licht toxisch zijn, allergeen vrije materialen of straling in uw huis. Door een lage infiltratie van buitenlucht en een gebalanceerde ventilatie met koolstof (en soms fijnstof) filters zorgen voor een zeer goede kwaliteit van de binnenlucht. Al onze huizen worden standaard opgeleverd op het hoogste niveau wat betreft comfort en gezondheid. 

Bijzonder woonconcept
Revolt House levert een bouwconcept waarmee, op een volstrekt andere wijze dan in de traditionele bouw, woningen worden gebouwd. De kwalitatief zeer hoogstaande moderne woningen zijn zeer goed geïsoleerd, hebben lage energielasten, bieden een comfortabele en gezonde woon­omgeving en heel uniek;  voldoen aan het bouwbesluit wat in 2021 gaat gelden.

Een Revolt House woning voldoet aan de criteria van een Passiefhuis en is aangesloten bij de Stichting Passief Bouwen. Bij het bouwconcept staan de wensen van de toekomstige bewoners voorop. Er wordt gebruik gemaakt van lichte bouwmaterialen waardoor de doorlooptijd van het bouwen korter is dan bij een traditionele bouwwijze. Dit heeft natuurlijk ook een positief effect op de kosten! Goed inkopen, efficiënt werken, eenvoudig bouwen en de regie in eigen handen houden zijn onze belangrijkste kernwaardes.

Kernwaarden

  • Passief huis (label/keurmerk)
  • 54% minder CO2 uitstoot
  • Snel bouwsysteem
  • Uitstekende thermische prestaties
  • Woning heeft hoge waardevastheid
  • Gezond om in te wonen!
Deel deze pagina